Spletna trgovina

MOJCA MARIN, dr. dent. med.

Zaščitna očala CliC Medical uporabljam pri vsakodnevnem delu. Z očali sem izredno zadovoljna, saj so praktična in lahka, ter enostavna za čiščenje. Najpomembnejše pa se mi zdi to, da jih ni potrebno odlagati in so tako vedno pri roki.
Pri mojem delu je zelo pomembno, da se očala ne rosijo in opraskajo, hkrati pa omogočajo najboljšo vidljivost. Prav to mi očala CliC Medical zagotavljajo.
Še več, očala so tudi odlična zaščita za moje oči in se odlično prilegajo z zaščitno masko, katera je tudi nepogrešljiv del moje zdravniške opreme.
Iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da so očala CliC Medical prava izbira zame, saj so narejena iz najboljših materialov in menim, da so trenutno najboljša izbira na trgu.

DR. MOJCA MARIN.docx  DR. MOJCA MARIN2.docx Layout 1


CliC iz Nase

Prispeval: EUmoto.net, torek, 30. junij 2009

Slovensko tržišče je dočakalo nova, tehnološko dovršena zaščitna očala s širokim spektrom uporabnosti – zaradi lahkega, nastavljivega in upogljivega jekla se prilegajo vsem oblikam nosovin obrazov ter čeladam, saj vsebujejo premični zgib in zračnik. Očala CliC odlično združujejo praktičnost in kreativnost Nasinih znanstvenikov, zato so edinstvena.

CliC očala se spnejo s pomočjo magneta na korenu nosu, glave pa se držijo povezana s trakom. Zaradi čvrste vezi ostanejo na svojem mestu in se ne premikajo. Magnet, ki spaja očala na korenu nosu je patentiran s certifikatom CE in dokazano varen in učinkovit za uporabo tudi med vožnjo pri 208 km/h.

Očala CliC so izdelana iz visokokakovostnih, trpežnih, lahkih in tehnološko dovršenih polikarbonatov. Leče so opremljene z edinstveno tehnologijo »fog block«, ki poskrbi za najboljšo možno zaščito pred zamegljenostjo. Za udobno nošenje poskrbijo penasti vložki, ki se prilagodijo obliki obraza in poskrbijo za prijetno počutje tudi pri dolgotrajnem nošenju.Clic 4 Image Biker Slide_LR

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eighteen − 9 =